Lukupiiri II

Lukupiirin kirjat ovat Suomi-koulujen tuki ry:n Suomi-kouluille lahjoittamia kirjoja. Oppilaat kirjoittavat niistä omia ajatuksiaan ja arvioita, jotka tulevat luettavaksi Lukupiirin sivuille sitä mukaa kuin niitä saadaan kouluista. 

Lue kokemuksia ja arvioita lukupiiritoiminnasta: Lukupiiriprojekti Hanian Suomi-koulussa.

Kaikki kirjoihin liittyvät tekstit ovat tervetulleita: lähetä ne osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Myös muista kirjoista - tai mistä vain - voi kirjoittaa ja lähettää tekstit yllä olevaan osoitteeseen. Niiden paikka on sivulla Juttuja muista kirjoista.

 Katso myös Lukupiiri I

 Lukupiiri II:n kirjat:

 Tuula Kallioniemi, Aaveita ja avaruusolentoja Riitta Jalonen, Aatos ja Sofian sokeriletit  Angry Birds: Joulurysäys Angry Birds: Lohikäärmeen vuosi  Tuija Lehtinen, Dibitassut ja kaktusplaneetan kissakuningatar  Mila Teräs, Elli ja tuttisuu Mila Teräs, Elli ja unenpää  Timo Parvela, Ella ja kadonnut karttakeppi  Eija Timonen, Eläinten hovissa Sinikka Nopola & Tiina Nopola, Heinähattu, Vilttitossu ja Kalju-Koponen Niina Veittikoski, Hertta pelaa jääkiekkoa  HeviSaurus ja Sapelihammaslääkäri  Raili Mikkanen, Histamiinen luolaseikkailu Markus Majaluoma, Hulda -kulta, tästä pääsee rannalle! Lauri Hirvonen, Hupsutupsu perustaa orkesterin Timo Parvela, Hyvän mielen iltasatuja  Teemu Saarinen, Iskä osaa melkein kaiken  Jukka Laajarinne & Timo Mänttäri, Isä vaihtaa vapaalle   Toim. Ulla Lipponen, Jauhot suuhun  Esko-Pekka Tiitinen, Jätti ja Jänöset  Jättiläiset Hannele Huovi, Jättityttö ja Pirhonen Tuula Kallioniemi, Kaahailua ja kepposia Leena Laulajainen, Keinu meren yllä Mauri Kunnas, Koiramäen Martta ja Ruuneperi iMauri Kunnas, Koirien Kalevala Kirsti Kuronen, Kuituset ja kummitus Nina Pirhonen, Kumpulaakson Pompom ja avaruusmatka Mauri Kunnas, Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset Mari Mörö, Markan possu Tittamari Marttinen, Meidän luokka nousukiidossa  Maikki Harjanne, Minttu ja paras ystävä Maikki Harjanne, Minttu urheilee Tove Jansson, Muumien kiehtova maailma  Riina Katajavuori, Pentti ja kitara Anneli Kanto, Perttu ja kauhea kateus Liisa Kallio, Pikku Papu Liisa Kallio, Pikku Papu ja kukka Emilia Lehtinen, Prinsessa Wilhelmiina ja kohtalon lantti Tuomas Kyrö & Antti Kyrö, Pukin paha päivä  Tuula Kallioniemi&Jii Roikonen, Reuhurinne: Aapinen Mauri Kunnas, Riku, Roope ja Ringo, Kolme kokkia Mauri Kunnas, Riku, Roope ja Ringo, Televisiossa Sinikka Nopola & Tiina Nopola, Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli Mauri Kunnas, Seitsemän koiraveljestä Tiina Nopola, Siiri ja lumimies Sinikka Nopola, Siirin jouluyllätys Marika Maijala, Sylvi Kepposen kirjekaveri Tapahtuu Muumilaaksossa Timo Parvela, Taro hirmuliskojen ajassa Aino Havukainen & Sami Toivonen, Tatu ja Patu päiväkodissa Aino Havukainen & Sami Toivonen, Tatu ja Patu työn touhussa  Aino Havukainen & Sami Toivonen, Tatun ja Patun oudot kojeet Reetta Niemelä, Tikkumäen koirat Kristiina Louhi, Tompan juhlakirja Kristiina Louhi, Tompan uusi koti Tule, tule leikkiin Leena Laulajainen, Tulen ja jään saarii Tapani Bagge, Urho ja aaveiden meri  Riikka Jäntti, Vaahteratuvan väki ja Kiviholvin kirous Anneli Kanto, Vilma Virtanen ja uimataito Ansu Kivekäs, Ykkösjätkät Anniina Syväjärvi&Johanna Venho, Yllin kyllin